Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den känsla då du...



Ännu en gång är jag medveten om din

energi

och

dina mjuka fingrar

som rör mig

det är

så lång

avstånd

men du

gör mig

trygg

och nöjd.

Jag kan bara smyga med ett leende

hela dan idag

längtar tills natten kommer så att jag kan krypa in

i

mina lakan och drömma mig bort.

Att känna dina händer och

kyssar

och somna sött.

mmmmm....

längtar...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-12 12:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara toner som ger en drömlika bilder vackert inom ;)
2014-02-13

  Rozsi.kovacs

Vilken underbar längtan som bor
i dig. vackert poetat om kärleken
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino