Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min penna är på stridshumör, bryr sig inte om den stör!


Politiker har sått i fel jord handlingarna talar inte ord

Till politiker som håller i trådarna
som bestämmer över folkets huvuden
ni verkar hata mitt fosterland & dess invånare
de som byggt upp det under svett tårar & blod
ni behandlar dem som om de vore nollor!
ingen respekt eller tacksamhet för vad de gjort
det enda ni är ute efter är deras skattepengar
skattepengar verkar bara vara av intresse
från alla som arbetar & ofta under stress press
vi är faktiskt slavar åt staten & dess korruption
under tiden försämrar ni allt i samhället
den omtalade välfärden finns inte kvar!
hela tiden ska det sparas in & nu hörs desperata
rop på hjälp från kommuner som går på knäna
konkurser kommer närmare & närmare
utgifterna är så höga att ni hela tiden
måste höja skatt på skatt på skatt!
vart pengarna tar vägen vill ni inte säga
men vi som har några hjärnceller fattar
det är tabu att säga det högt & media är tyst
ni klappar kriminella medhårs & många
följer inte svensk lag ty de har sin egen
ni tillåter & ni banar väg för detta beteende
rättssystemet är under all kritik!
stackars polisen som är bakbundna
varför är säkerheten & tryggheten borta?
varför stoppar ni inte denna groteska
hemska onda sataniska samhällsutveckling?
en sak är tydlig & det är att ni absolut inte
äger kärleksfulla empatiska hjärtan
ni beter er som om ni följde mörk makt
skörden efter er doftar extremt illa
det går inte att mörklägga!
ni har sått i helt fel jord
babbla & babbla är ni bra på
handlingarna talar, inte era ord







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-02 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP