Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soluppgång med löfte om en ny dag. Eget foto.


Ge aldrig upp!

 

 

Ge aldrig upp!

Framtiden ligger där
och väntar på dej!

Fokusera på det som
får dej att må bra!

Stå rak och
håll huvudet högt!

Vet, att du är betydelsefull!

 

 

 

 

 

 

Just jag...och just du!!!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-02-13 19:02



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl uppmanat
2014-02-26

  Siggesdotter
Underbart morgonljus du fångat och ord fulla av hopp, förtröstan och glädje - TACK!!
2014-02-18

  Rozsi.kovacs

tack för fin uppmuntran
2014-02-17

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-02-17

  Alva Johnsson VIP

Tack för den glädjemedicinen.
2014-02-17

  Anya VIP
vilken härligt peppande text. Den tar jag med mig i dagen. Tackar!!!
2014-02-16

    ej medlem längre
Tack!
2014-02-16

  Chawa VIP
Underbart! Positivt budskap som vi bör bära med oss varje dag, ty vi har så lätt att glömma bort vårt vackra värde! Ljuvligt foto som andas hopp!
2014-02-16

  Olof Lagerhorn VIP
Underbara ord och livsinställning som jag delar helt och fullt! Churchill sa en gång (Eller säkert flera gånger.): "Never, never, never, never give up"; och så gick det som det gick; dom vann.
2014-02-15

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina tankar...med livets erfarenhet..
2014-02-15

  aol
underbart,
2014-02-14

  ULJO
Underbara ord
2014-02-14

  Bo Himmelsbåge
Peppande uppmaning!
2014-02-14

    Dan Myrbeck
Ja, alla vi!
2014-02-14

  Lars Hedlin
Så bra och fint!
2014-02-14

  Marianne Räf

Goda levnadsråd.
Tack, för dem!:D

2014-02-14

  anits VIP
Så fint och klokt skrivet.
2014-02-13

  louisegirl
Fina tankar och fint skrivet!
2014-02-13

  walborg
Tack för fina tankar
2014-02-13

  Magdalena Emma
Fint! Sanningens ord.
2014-02-13

  Bibbi VIP
Visa ord.
2014-02-13

  Maj-Lis VIP
Fint
2014-02-13

    Anna Sefyrin Höijer
Perfekt pepp! Härligt!
2014-02-13

    ej medlem längre
Fint skrivet och uppmuntrande!
2014-02-13
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP