Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta ner stäng av sanningens verklighet

Att nämna vad som pågår i verkligheten
tala om vad som händer & sker dagligen
har ett pris & vissa får betala ett mycket högt
de blir avstängda från sociala medier & tystade
eller ännu värre blir av med sitt arbete & även
smutskastade hånade nervärderade & hatade
sanningen är absolut inte välkommen längre
lögner är & de blir välkomnade med öppen famn
inte undra på att hela samhället luktar unket
totalt nerkladdat med smutsiga falska budskap
man mår illa & får kväljningar & sen spyr man
att tillåta folk vara oärlig är helt klart bättre
de som är ärliga får utstå pajkastningar
nertrampade i skosulorna & bespottade
behandlade som om de vore kriminella
hemska icke trovärdiga & totalt farliga
fråntagen rättigheter & "inlåst i fängelse"
ty att fånga in dessa som avslöjar falskheten
som med mod vågar klä av lögnens mantel
är viktigare än att tala klarspråk till folket
"vinkla vrid ljug tvista & mörklägg är mottot"
lura in människor på villovägar är vad som gäller









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-22 11:59



Bookmark and Share


  Dito VIP
Ja många lever hellre med en lögn
2021-03-27

  Bibbi VIP
Tyvärr!!!
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP