Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April 2005

Att älska och glömma
är läran att lära
men varför känns det förgångna
alltid så nära?

Bara ältar och glömmer
och vänder mig om
vill leva i nuet
då var ju dom

Nu är det vi
vad är det jag fruktar
rädslan som kryper
av gräset som suktar?

Står där åt ödet
finns inget att göra
hur tänker man nu
vad vill jag få höra?

Att \" jag är din framtid
för alltid och jämt\"
för att sedan få veta
att allt var ett skämt?

Kärlek så stark
kan plötsligt försvinna
elden i hjärtat
kan sluta att brinna

En dröm som är vacker
kan helt vända om
bli en levande mardröm
en vinande storm

Inget man hjälper
det blir bara så
man får ta´t som det är
försöka förstå

Min kärlek är stark
sen länge bevarad
jag hoppas så innerligt
att den är besvarad

Kan inte läsa hans tankar
vad han verkligen känner
ord är ju ord
men är det något som stämmer?

Jag är problemet
funderar och grubblar
tänker för mycket
känslorna snubblar

Att leva i nuet
är allt jag kan önska
vill att allt som har hänt
ska falla i glömska




Fri vers av Mette.
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-03-18 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.