Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September 2005

Om du tänker dig en spegel
en främling är vad du ser
du söker, vänder, vrider
men bilden vanställs bara mer

Du möter dina ögon
vad var det som gick fel?
varför blev det som det blev med mig
varför blev jag inte hel?

Till ytan som nån annan
men på djupet, inkomplett.
karuseller utav känslor
som saknar en polett

De stjäl utav ditt liv
gör dig ofrivilligt bländad
rövar kallt på dina känslor
gör dig äckligt ofulländad

Salt regn som föds i ögat
bildar floder, uppå kinden
vattenmolnen faller länge men
drar sen vidare med vinden

Jag omsluts av din värme
kryper långt in i din famn
du motar undan alla spöken
och viskar tyst mitt namn

Min riddare i rustning
finns alltid där för mig
får stormen att dra vidare
och allting ont att gömma sig




Fri vers av Mette.
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-03-18 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.