Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober 2005

För dig är ord nånting
som bara munnen spottar ut
För mig är ord nått värdefullt
ett sätt för själen att nå ut.

För dig är ord ett verktyg
för alla parter att må bra
För mig har ord ett innehåll
är inte bara nått \"man sa\"

För dig är orden tomma
bara bokstäver i rad
För mig har ord betydelse
de är nått stort, som en kaskad

För dig är orden bara ord
utan kontakt med något sinne
men för mig är orden större
de har kontakten med mitt inre




Fri vers av Mette.
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-03-18 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mette.