Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Solglasögon

 

 

Idag åkte solglasögonen på,

för delar av himlen var alldeles blå.

Solen sken så jag måste kisa,

men för själen var det en riktig lisa.

Men underbart det är kort,

snart suddade molnen solen bort.

Fast kvar i minnet finns ljuset,

det släpper jag in i huset.

Leende tänker jag möta var dag.

Le med mej du, och var glad!

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-02-17 14:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
glittergåva skänker du
2014-03-03

  anits VIP
Härlig text som gör mig glad!
2014-02-26

  Robert Jonsson VIP
Din text gjorde mig glad, bra så!
2014-02-24

  ULJO
Blir glad av denna fina text
2014-02-19

  Olof Lagerhorn VIP
Blå himmel, solsken, leende ljust hus, och...solglasögon...det finns bara ett ord: Cool:)
2014-02-18

  Siggesdotter
Ler så gärna med dig åt denna ljusvackra solsida :-)
2014-02-18

  Marianne Räf
Jag är glad med dig åt
den fina versen! :)
2014-02-18

  Alva Johnsson VIP

Du gör mig glad,
med Din livsglädje
och Dina fina rim.
Tack!
2014-02-18

  Lynx63 VIP
Underbart soligt.....Kram =)
2014-02-17

  Eva Helene VIP
Härlig text i himmelsblå ton!
2014-02-17

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-17

  Palett
Så fin text om en solskensstund !!
2014-02-17

  Chawa VIP
Glada stunder kanske ack så korta, men de gör munnen till en glad båge att dela med sig av! Tack för ditt leende! :)
2014-02-17

  Bo Himmelsbåge
Underbar ja underbar är ljusglimten kort
först åker solglasen på
sen åker de bort
Men snart sitter de på näsan jämt
då är de ej längre en chimär
ett skämt

En härlig, men kort vårhälsning!
Ler...
2014-02-17

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2014-02-17

  bittemi VIP
Soliga ord att bli glad av!
2014-02-17

    Dan Myrbeck
Bra
att du fick va

SoligResenärGenomLivet
!
2014-02-17

    ej medlem längre
Ja verkligen, här skiner solen än, ljuvligt efter den trista grå vintern.
Fint diktat.
2014-02-17

  Lars Hedlin
Underbart !
2014-02-17

  louisegirl
Så fint och härligt skrivit!
Gillar mycket!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP