Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Se utifrån



Kan vi se våra egna liv
Utifrån från någon annans perspektiv
Hur skulle det då se ut.
Skulle vi inte stå ut
Eller kanske bringa salut

Överraskning eller ej
Att säga ja eller nej
Livet är som det är
Något hoppas jag man lär

Kämpa är väl viktigt
Göra det man själv tycker är riktigt




Bunden vers av EvaL
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-19 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL