Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla mjuka toner

Det är natt och tystnaden
spelar ljuva toner
sitter och lyssnar in
njuter dem till fullo
landar i djupet av min själ
bygger bo och smeker mig till ro
snart är jag på väg till drömmarnas land





mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-05-07 00:49



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Toner sköna
kan få alla att
gott törna in tack
för versen Din!
2014-05-07

  Bibbi VIP
Känslan känns igen.
2014-05-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP