Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ensamhet


För övrigt

Jag satt och lyssnade på flugan som surrade vid fönstret
och ut i rummet
Sen tillbaks till fönstret
Utanför skramlade vägmaskinen
i övrigt så tyst




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-03-19 01:23



Bookmark and Share


  mariasan
den här tycker jag om
2010-06-26

  Frans Nilsson
Det var precis så jag kände mig. Ensam bara. Ingen telefon. Inget mess. Inget mail. Inga besök. Ingen som frågar hur man mår, när det är jobbigt. ENSAM ENSAM ENSAM
2006-03-22

  Sun
Fick en sån läskig känsla av den här, ensamhet o tystnad. Usch...
Vågar man fråga vad du tänkte när du skrev den?
:)
2006-03-21

  Wretling Erik
Suggesivt och bra
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje