Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriv över lögnens ord

Skriv ut sanningen
skriv över lögnens ord
har funnits alltför länge
på Sveriges fina jord

Sanningen ska täckas..
mörk mantel hänger ner
media vill gömma
men folket märker ser

Lögner håller aldrig
blir avslöjad i ljus
sanningen ska segra
ger inre glädjerus




mare

























Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-21 13:46



Bookmark and Share


  louisegirl
Sant och bra skrivit!
2014-02-22

  Maria Sundelin VIP
Klokt
2014-02-22

  Bibbi VIP
Matt. 10:26,27
2014-02-22

  thyra
Applåder!
2014-02-21

  Rozsi.kovacs

Bravo
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP