Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten ska segra

Bor jag i ett fritt land
eller är det diktatur
mer och mer så blåser
instängdhetens bur
jag känner av och märker
hårdhetens behag
pressar på och framåt
viker inte för dess lag




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-10 11:21



Bookmark and Share


  Connie
Frihet kan bara uppnås genom att vi minns vem vi är innerst inne. Och vi viker oss deffenetivt inte för övermakten!
2014-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, friheten ska segra...bra, bra...
2014-03-14

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-03-11

  SagaArt VIP
viktiga ord. gillar. stående applåd
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP