Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Matteus Bild Goggle


Gå till någon lugn plats.


Gå till någon lugn plats

där du kan vara ensam,

så du inte frestas att

spela teater för Gud.


Var så enkel och ärlig

som du bara kan.


Då kommer fokus

att hamna på Gud


istället för på dig själv,


och du kan börja

ana hans gåvor.


Vår Far i himlen,

visa vem du är.


Gör allting bra;

låt det bli på bästa sätt -

här nere precis som där uppe.


Låt oss leva och få det vi behöver.

Låt oss leva ihop med dig och varandra -

förlåtna och förlåtande.

Skydda oss från oss själva och från Djävulen.


Du bestämmer!

Du gör vad du vill!

Du strålar av skönhet!

Ja, ja, så är det.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-02-22 14:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerlig text. Du vandrar verkligen i Ljuset.
2014-04-23

    ej medlem längre
bra skrivet,väl värt att tänka på.
2014-03-28

    maija tuori

Ödmjukt bön ,sant skrivet !
2014-02-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket fint och insiktsfull text...
2014-02-24

  Eva Helene VIP
Klokt och fint skrivet!
2014-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra text...tack...
2014-02-23

  anits VIP
Så fint och sant skrivet.
2014-02-23

  Sonja Sidorow Lapington
Jag tycker så mycket om dina texter....men är inte den troende du är ....ersätter Gudsbegreppet och tar till mig det vackra ändå....
2014-02-23

  Per "Läsaren" Sörqvist
jag återkommer för din text är värd att dröja vid
2014-02-22

  Bo Himmelsbåge
Vacker, ödmjuk bön!
2014-02-22

  Chawa VIP
Fridsamt vackert!
2014-02-22

  louisegirl
Så vackert!
Gillar!
2014-02-22

  Palett
En vacker bön i din text !
2014-02-22

    ej medlem längre
gillas!
2014-02-22

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-02-22

  mare VIP
Sanningens ord
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP