Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
V45 : åttonde avdelningen av ett märkligt trav


Bonusrunda från Bortre insidan





ett lopp som ingen tippat på

ens alls skulle utspelas

sprang fram ur hisnande håleryd

går Hess Dur i ledning längs bonusspår

med gävla god fart

tar Road Rewinder revansch på ryktet

försov sig gjorde den bästa bland kuskar

nu startar Barbra Brogren

direkt upp på bortre insidan

i rygg på ohyggligt starka Hold On Tight

tar täten utan susning av sin skugga

då kommer Bybogubben

i sista stampande flyg

kör hem hela happarajset

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-22 20:29



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag tror du är hästgalen! Sköna travfötter.
2014-02-23

  TrollTörnTrappan VIP
Tackar!! jo, rundor med smått kusliga kusar...

Och på teve är de bara nästan lika poetiska :)

Personligen snoozade jag för länge (efter hård arbetsrunda) för att hinna lämna in kupongen denna gång. Vågade ändå kolla och blev glad (eller lättad) att mina favoriter icke gick in.

2014-02-22

  cilax VIP
och sen undra på att det alltid går i sinister varv. Bra skruvat
2014-02-22

  lodjuret/seglare VIP
Vad skönt jag sov under tevereferatet eftersom jag förstod att du skulle lämna ett av större kvalitet här.
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP