Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så säger Paulus i Filipperbrevet 4:7 Bild av Rolf Freyzon över Skype


Frid som övergår allt förstånd.


Bekymra er inte;

ängslas inte.


Be i stället.


Forma era bekymmer

till böner och tacksägelser,

och tala om för Gud

vad ni behöver.


Innan ni vet ordet av

kommer ni att få erfara

Guds frid,


där allt samverkar

till det bästa,


och då blir ni lugna.


Det är underbart

när Kristus

tränger ut

oron

ur våra hjärtan.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-22 20:36



Bookmark and Share


    maija tuori

Men så är det kära Bibbi ! tack för Dina Fina ord !
2014-02-27

    Anna Sefyrin Höijer
Tröst och frid, väldigt fint!
2014-02-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Trösterika ord...tack!
2014-02-24

  Eva Helene VIP
Tycker om dina ord och blir glad av din bild! :)
2014-02-23

  kjell-åke bearfoot VIP
Jag har ingen oro
men behöver en starkare tro
är det oro
så hjälp mig att tro
skicka mig på resa en gång till
och låt mig se vad du vill
och tack för Britt
som påminner mig om dig med sin dikt

2014-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och tröstande...
2014-02-23

  Chawa VIP
Trösterik frid!
2014-02-23

  Bo Himmelsbåge
Fint formulerad bön, som säkert hjälper många!
2014-02-23

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet.
2014-02-23

  aol
vackert sant berörande,
2014-02-22

    ej medlem längre
Tack att du delar, undervisar, påminner , om dessa löften. Underbart att få läsa!
2014-02-22

  Annie b'larsson VIP
Mitt hjärta väljer att tro på detta. Så fint formulerat av dig, så upplyftande och vackert. Tack Bibbi!
2014-02-22

  Carl Mikael Fäldt
Härligt att någon har din hängivelse-hoppas den är smittsam!

Fint och viktigt textat-tycker jag!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP