Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligare horisont


Världen är inte sämre idag
än igår bara för att du
själv fått smaka på eländet.
Lyckan kommer lyckan går
så är det för alla människor
på vår jord. Det visste du väl?
Men sörj för guds skull, sörj.
Det är var människas rättighet
när eländet hopar sig för en.
Men håll ändå blicken mot den
lyckligare horisont som nalkas.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-23 19:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hoppet om bättre tiden får aldrig falna...
2019-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark