Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En marionettdocka


Jag är bara en marionettdocka
bland alla i elitens djävulska spel.
Styrd av deras pengar och deras klocka,
jag såg redan som barn att något var fel.

Förskola, skolor, arbeta och sen dö
föll sig konstigt för mig som ville leva,
för jag ville njuta vid skog och vid sjö
och genom livet i enkelhet sträva.

Men vad de i Bilderberggruppen bestämt
manipuleras världen till att följa.
Media är styrda så det liknar ett skämt,
tillsammans med politikerna de sanningen dölja.

Förlåt mig ni Rothschild och Rockefeller,
herr Soros, Macron och alla ni andra.
Era idéer ska vara de som gäller,
åt Den Nya Världsordningen vi ska vandra.

Men jag kommer sätta mig på tvären jag,
använda kontanter, slåss för nationalism.
Jag ska leva enkelt och livets goda dag
i frihet och bekämpa EU och globalism.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-08 21:49



Bookmark and Share


    Runsaasti täytettä
Insiktsfulla rader, kunnigt, bra. Starkt.
2018-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet borde vara enklare att leva och varför kan vi inte få leva som vi vill? Varför ska andra bestämma åt oss och pracka på oss saker som vi inte behöver? Jag vill som du, njuta av naturen och leva enkelt...tycker mycket om din dikt...
2018-09-26

  morgonstjärna VIP
bra titel till din text
så viktigt det finns människor som tänker annorlunda och vågar göra det.
bra och konsekvent skrivet och dessutom med jättefina rim!

2018-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark