Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toppen av ett isberg


Du är som toppen av ett isberg,
du visar bara en del av dig.
Har aldrig haft mod att visa färg,
fler borde sagt att du är okej.

Det är svårt med all strävan idag,
och med alla ideal som trycker.
Så svårt att leva upp till ett jag
som härdar ut med alla nycker.

Med alla nycker av vilsenhet,
man får tänka det går som det går.
Man ska strunta i plikttrogenhet,
för vad gör väl det om hundra år?

Vi måste stå upp mot eliten,
stå upp mot deras djävulska plan.
Lyder vi blint hamnar vi i skiten,
i Den Nya Världsordningens garn.

Men du är som toppen av ett isberg,
inte vet jag vad som plågar dig.
Vad vet väl jag om din älsklingsfärg,
men inte är den kall som is, säg?




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 549 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-08 21:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Passande ord för tider som dessa...
2018-02-11

  Bibbi VIP
Högaktuellt.
2018-02-09

    ej medlem längre
"Lyder vi blint hamnar vi i skiten,
i Den Nya Världsordningens garn. "

Galant om globalisternas grumliga garn!
2018-02-08

  morgonstjärna VIP
så fina rim - en sonett
fint man kan undra över
världsordningen mycket
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark