Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tid på jorden


Nu är det min tid här på jorden
att andas luften och ha mina hemligheter.
Nu är det min tid att se allt av prakt
och grönska, och av höstens färger,
och vinterns vita gnistrande kyla.
Nu är det min tid att vandra i drömmar.
Nu är det min tid att uppleva
och nu är det min tid att leva upp.
Nu är det min tid att finnas.
Nu är det min tid att känna
och njuta över privilegiet att kunna det
trots livets sorger och mänsklighetens dekadens.
Nu är det min tid att försöka fullt ut ta till mig
av den skönhet och harmoni jag ser.
Nu är det min tid att frukta
att de lyckliga sluten blott hör sagorna till.
Nu är det min tid att försöka vara lycklig
och följa mitt hjärta och min vilja,
och tro på en uppvaknandets framtid
över hela vår planet.
Nu är det min tid här på jorden.




Fri vers (Fri form) av Thomas Widemark
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-22 13:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här var riktigt fin och viktig
2022-11-25

    lydriket
"Nu är det min tid att försöka fullt ut ta till mig
av den skönhet och harmoni jag ser. "

Vad mer behöver sägas än så?
2021-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark