Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri


Jag har slutat att tvinga mig själv

att leva

jag köpt biljett

till verkligheten




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-09 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström