Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik



Hon smakade av sitt vin

med ett lamslaget intresse för årgång


Läppstifts kladd

energiskt fastsmetat på karl\'n bredvid

ger en föraning om avancerat bök

och morgonrodnad ångest


på krogen där kött

är billigare än öl




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 524 gånger
Publicerad 2006-03-19 12:58



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Ärlig och härlig.
Bravo
2006-04-23

  Nettan
Du säger det som inte ens ljuv musik kan gömma!
Sanningen.
2006-03-19

  Saramaria79
Så sant så sant!!
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson