Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner sprids med vinden

Spiralen fortsätter nedåt
jag märker och jag ser
det trygga lilla landet
finns snart inte mer..

Kan inte förstå politiker
de bär ansvar för vårt land
de tjänar otäcka krafter
håller ondskan i sin hand!

Media gömmer sanningen
de lägger locket på
vinklar ord och innehåll
förfinar det som ska stå..

Lögner sprids med vinden
över hela Sveriges jord
omkullkastar det sanna
med falskhetens ord!





mare




















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-27 11:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Allt kommer så småningom ut i ljuset...
2014-03-01

  Bibbi VIP
Hesekiel 7
2014-02-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP