Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske med i Hittad[Lämnad], är inte så nöjd.


Den osynliges önskan om livet.

Den osynlige frågar om livet,

 

frågar och

frågar

 

men tystheten växer sig starkare

 

i varje ord.

 

 

 

Aldrig har vägen varit så oformlig i hans ögon,

 

 

aldrig ska han höras under perfektionen!

 

 

 

tyst, tyst låter han andras tårar forma honom

 

till något som han aldrig trodde var

 

 

 

möjligt.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-03-19 16:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra skrivet...dock föredrar jag backvålta ironin...
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema