Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott

Skuggorna är längre nu
färgerna dovare
fåglarna kvittrar dämpat
och regnet är våtare
nätterna är som pussel
sammansatta av minnesfragment
svåra att radera

i den gråa morgonen
gryr ingen dag
men här
lever en ny människa
påbörjar sin resa
mot solen





Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-10-09 17:20



Bookmark and Share


  surface to air
Åh vilken fin text du skrivit! Berörande!
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström