Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädoptimist

Träd är alltid på väg
uppåt
Oavsett vad som passerar



Träd träd
Träd träd träd träd
Träd träd träd träd träd träd träd
Träd träd träd träd träd träd
Träd träd träd träd träd
Träd träd träd
Träd
Träd
Träd
Träd
Träd

Träd
förbi




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 345 gånger
Publicerad 2014-10-09 17:28



Bookmark and Share


  Arowana
Förgreningar ut, bort mot andra tankar, av denna text. Och: "Träd försiktigt, det är mina drömmar du går på."
2014-10-09
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström