Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är med dig varje gång jag stänger mina ögon


I min lilla värld
blåser starka vindar
just nu
åt alla
riktningar
enda jag kan göra
då allt snurrar
är att gå undan i tankar
och stänga mina ögon
känna din doft
som någon varm
olja
som
rinner
över mig

doftar värme
och
kärlek



jag känner mig

osynlig

skyddad

varm...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 300 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-01 10:31



Bookmark and Share


  Ponkla
Mycket vackert skrivet!
2014-03-01

    Anna Sefyrin Höijer
Tryggt och vackert!
2014-03-01

  Angel of love
Väldigt fin.
2014-03-01

  Lars Hedlin
Så vackert att man bara kan *le* ;) <3
2014-03-01

    ej medlem längre
Vackert!
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino