Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öhh, jag vet inte riktigt vad detta är för något, gillas icke igentligen!


Drömmarna klämtar bakom ögonlocken.

När livet vaknar med ett ryck

 

finner jag mig själv

 

famlande i mörkret.

 

 

 

med döden flåsande i nacken

 

skriker jag i panik

 

och låter mina drömmar

 

 

 

flyga iväg.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-03-19 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
detta känns lätt och behandigt..men i vissa bitar ligger det för mycket dimma..och man känenr liksom inte kraft bakom orden.
2006-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema