Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande att skriva

Skriver för att jag måste
befria det jag bär
öppnar inre dörren
släpper ut vad som bor där
ibland så kommer orden
som ett vattenfall
även mjukt och stilla
att skriva är mitt kall





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-01 21:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-03-04

    Anna Sefyrin Höijer
Det är som en livsuppehållande mekanism för själen
Bra beskrivet mare!
2014-03-04

    ej medlem längre
Härligt!Bra ord på känslan!
2014-03-04

  coffe
wow! skön..//c
2014-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Håller med!.Att skriva är nödvändigt.
2014-03-02

  Bibbi VIP
Glad att Du finns där.
2014-03-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det är ett bra sätt att uttrycka sej på...att skriva...
2014-03-01

  Maria T
Så fin dikt om att skriva
2014-03-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP