Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterst


GRÄNSMARKER

*
*
*

Här
vid de yttersta gränsmarkrna
ska vi skiljas

här där stjärnor
lyser som klarast,
skall jag möta något
nyokänt

Ja, här slutar vägen .

Vid gränsmarkerna här
känns tankar
jag aldrig tänkt förut


mycket
som inte varit bra
kunde jag återskapat
bättre,

med stor kraft
vände jag dem ryggen .


Jag vänder mig sakta om
och ser barndomens hus
och min ungdoms
gröna ängd


sanna är orden
jag känner i hjärtat


Kärleken är störst




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 495 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-02 08:47



Bookmark and Share


  aol
Vackert
2014-05-29

    ej medlem längre
Expansion är ett livets signum. I texten har jaget nått marker inom utom som kommer att vidga ut
2014-03-08

  Lena Själsöga Keijser

vackert


vackert
2014-03-03

  Yrre VIP
O så vackert!
2014-03-03

  ULJO
Vackert i ord och bild
2014-03-02

  anits VIP
Så vackert skrivet, gillas mycket!
2014-03-02

  stig wikman
Mycket
vackert.

KRAM
Å
APPLÅD.
2014-03-02

  M M Mannheim VIP
Ja, på andra sidan är det bara kärlek. Men här finns nog kärlek också men här måste den kämpa mot allt hat.
2014-03-02

  Chawa VIP
I livet mellan liven ska vi sedan vila, se tillbaka och ta vara på och förstå det som drev oss - kärleken - som är störts! Vackert och gottläst om detta har du täljt orden!
2014-03-02

  Bo Himmelsbåge
Vackert foto!

Fin dikt om gränsmarkerna; där det okända, spännande väntar...
2014-03-02

  poetryGirl
http://youtu.be/hWz5ltE_I4c

we valking in the air

2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl