Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många bär oro och ångest

Snart börjar en ny dag växa fram
mer ångest för många människor
som inte har ett arbete att gå till
oro för ekonomin som inte går ihop
det är påfrestande för psyket
och leder till många biverkningar
idag växer arbetslösheten på träd
och bostadsbristen har nått oanade höjder
många barn ungdomar och vuxna mår dåligt
men politikerna verkar inte bry sig..





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-02 23:34



Bookmark and Share


  mare VIP
ULJO:

Så sant, men glöm inte massinvandringens kostnader!!!
Jag läser och följer väldigt mycket, och det är skrämmande vad pengar det går åt!!! Sen vill de öka skatten, och så har pensionen sänkts!!! Det är helt sjukt!! Pappa fick över 400.00 draget f.o.m Januari 2014. Även min mamma fick mindre, vilket slag i ansiktet!!!
Sen ska studiebidraget sänkas! Listan kan göras lång....jag kokar av ilska!!
Stackars många människor!!!
2014-03-05

  Bibbi VIP
Nej politikerna bryr sig inte alls...
2014-03-04

  ULJO
Så går det med ett land vars politiker mest verkar hålla storfinansen om ryggen och låta direktörernas bankkonton svälla, istället för att låta unga få jobb, gamla få lugn och ro och få bort de kriminella nätverken som håller på att lamslå vår tillvaro.
2014-03-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP