Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(icke existerande) illusion

en illusion
fördärvar mitt sinne
min verklighet
du är illusinonen

du är svart
om du skulle beskrivas med en färg
för det är den finaste (icke existerande) färgen

om jag skulle beskrivas med en färg
är jag grå
varken eller
ingenting




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-03 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon