Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min lilla oas

Äntligen hemma i min oas
bortom all jordisk stress
finns inget bättre än stillheten
efter en dag full av press..

Där finner själen harmoni
trötta tankar har seglat i hamn
lägger till och vilar ut
lyfter min katt upp i famn..

Så plötsligt börjar något ske
en längtan att skriva ut ord
papper och penna ligger klar
är redo vid skrivarbord..

Tystnaden har vandrat in
slått lägger och byggt sitt bo
äntligen kan jag skapa fritt
helt ensam i lugn och ro..




mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-03 19:46



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Vackert skrivet om kontraster!
2014-03-04

  Bibbi VIP
Kreativitet.
2014-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om en skön avslutning på dagen.
2014-03-03

    Anna Sefyrin Höijer
Skönt med skaparro. Fint diktat!
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP