Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det blir till destinationslösa transporter

förbindelser mellan måenden
i kartan över själen
hon ber om att få boka en flygbiljett till lyckan
femton timmar och en kvart tar det
men det är dyrt
svårtillgängligt
farligt
att ta sig dit
hon får höra
att det är bäst att hon stannar där hon är




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-03 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon