Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VändKors # 7 : haiKub

 




vrider jordens kant,


tåg flyger under isflak


blir rysk brysselkål

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2014-03-04 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP