Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Facebook svarade jag på 10 frågor för att få veta vilket djur jag är ...


Bävern

-

så får jag veta att jag är en bäver
strävsam och snäll

bäversam

har nu byggt mig ett hus utav
kvistar och näver

på botten lite sand

i skydd av alar ser jag ut över vattnet
silvervågor i Bäverland

 

 

 

 




Fri vers av Madeleine Richter
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-04 00:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-03-05

    ej medlem längre
bäversam! ett nytt ord är fött.
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter