Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skal

Försöker göra mig osynlig

Klara denna dag också

Träffar dig du skadade människa

du som har blivit sårad så många gånger

Men ändå lever du på andras tårar

Du blir mätt på andras rädslor

jag som ville hjälpa dig

Skydda dig

Har tappat

all energi

Jag vill just nu vara så långt ifrån dig

Men det är svårt

Våra vägar

är sammanflätade

vi måste vara där

i team

Fast mitt hjärta

Lider

Vill jag inte svika

De som inte kan ro

För att du är du

Och jag är jag.




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-04 07:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark i denna du förmedlar det mycket bra! Kram
2014-03-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt framförda känsloalstringar ned till det klara slutet
2014-03-04

  Angel of love
Stark text
Kramar till dig.
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino