Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig

Lägg av
lägg ner
ta bort
ge mer


Ge hit
se mig
för bort
dig själv


Var rak
se klart
ta med
mig vart


Jag finns
du minns
min doft
så klart


Känn mer
känn mig
låt mig
ta dig


Du finns
i mig
och jag
i dig








Bunden vers (Rim) av Nattviolen VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-05 20:43



Bookmark and Share


  Drömfångare
Underbart kortfattad i all sin riktighet :)
2014-03-05

    ej medlem längre
Underbar text. Smärtar att läsa den.
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP