Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag äter dig - Du göder mig

Jag vill ge dig
vackra ord
förtjusande tankar
och fantasifulla irrfärder

Jag önskar mig
poetiskt gehör
eftertänksamt sökande
och utmanande ifrågasättande

Men jag öser över dig
onyanserat gnäll
allt trängre tunnelseende
och ödesbestämd katastrof

Ändå skänker du mig
långsamt lyssnande
nya tankebanor
och ohejdad glädje




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-04 20:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
som det skall va
vid äkta kärlek

givandet bör vara totalt
kravlöst, låta dig få, samt ha
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan