Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koordinationsdesorienterad

Dagens klädedräkt
en sävlig tankegång

Dåligt grepp som
tappar tunga saker

Okontrollerad kniv
som slinter och ger sår

Trötta, onda muskler
utan ansträngning

Ömma, stela fötter
ovilliga att gå

En suck avlöser
och kväver en annan

Dags att ikläda sig
nattdräkten gäspning




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan