Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vi är

Jag ville vara ett tankstreck i ditt liv
Du ville att jag skulle vara ett utropstecken

Det var där någonstans vår relation började bli jobbig

Enkelt vore det att vara varandras frågetecken




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-08 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan