Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tilltrasslat

Grubblar och vänder
och vrider
medan tiden går
och alla lider

På vilket enda enkelt sätt
kan en människa göra rätt?

i en värld som är
långt ifrån hel
och alla bara
kan göra fel




Fri vers av Lotta Nilsson
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-04 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan