Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens visa/floskel/dikt

Host host harkel
host host harkel
retlig kittling i halsen

Host, harkel, host
ny stämma?
host host harkel

Host host harkel
atjoo, snörvel, host
ytterligare en?

En hel liten kör?
host, harkel, host
huttrar, host, tänder skallrar

Atjoo, snörvel, host
Nej, jag mår bra
falsksång i hutter-host-atjoo-skaller-snörvel-harkelkören?




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 334 gånger
Publicerad 2014-09-09 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan