Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tranströmer, Warsteiner och jag

Tappade upp ett mycket varmt bad,
jag gled i med Warsteiner och Tranströmer 

Långt senare huttrar jag av iskallt vatten,
Warsteiner står kvar på kanten, avslagen och varm

Så långt bort lät jag mig hänföras och förtjusas
av den vackra och spännande Tranströmerska världen

att jag nu njutningsfullt läser, fryser
och dricker ljummen avslagen tysk öl 




Fri vers av Lotta Nilsson
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-29 22:06



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Stark i anden köttet får hänga på.
Långbad är inte ovanliga när poesi finns med som simdyna
här hemma heller. Kul text tack för den blir sugen på bad..
2015-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan