Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiKungen





Askungen syr in


fruns semlor i sitt förklä'


utstår askonsda'



*



skumgummi sväller


ur madrass mandelmassvis


väcker majestät

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-05 10:39



Bookmark and Share


  Nanna X
Cool
Stackars Askungen
En loser i varje tänkbar värld
2014-03-05
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP