Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Städa tankerummet

Dags att sortera och städa ur.
Jag skruvar med viss möda
loss mitt huvud.

Drar ned den fina dragkedjan
som löper över hjässan,
öppnar försiktigt
och låter handen känna röran.

Kastar bort en massa,
sorterar in det andra
i vindlingar och knörvlar.

Stänger till,
drar upp dragkedjan
och skruvar med viss möda
tillbaka mitt huvud.

Vrider och skakar,
det känns lätt och rymligt,
nu finns det plats för mer.




Fri vers (Fri form) av Lotta Nilsson
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-05 21:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
fascinerande är denna bild
2014-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lotta Nilsson
Lotta Nilsson

Mina favoriter
Simmerskan