Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen ska sägas!

Min penna kokar
ilskan måste ut
förstörelsen som pågår
måste få ett slut!!!

Bidragens summor
tickar ständigt på
snart kommer svensken
ingenting få!!!

Sanningen ska sägas
bort med lögnens ord
har styrt alltför länge
slå näve i bord!!!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-06 10:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2014-03-07

  Rozsi.kovacs

Helt rätt bra att du lättar på
trycket o delar med dig av sanningen
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP