Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill också ha bidrag

Jag behöver vila
jag sliter så hårt
arbetar för staten
är tröttsamt svårt
svetten den rinner
muskler blivit trött
börjar att känna mig
sliten och nött!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-06 15:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, jag brände ut mig flera år innan ålderspensionen.
2014-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP