Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå en kurs i självförsvar

Äldre människor
lever farligt idag
nu ökar berättelserna
om överfall och våld
de borde kanske gå en kurs
i självförsvar..
vilket otäckt samhälle
som vuxit fram
aldrig trodde jag detta
om mitt fina fosterland
så politiker, är ni nöjda nu!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-06 22:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"så politiker, är ni nöjda nu!"...så undrar även jag.
2014-03-07

  Angel of love
Det är berörande hur vårt samhälle är.
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP