Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min penna är på hugget

Idag är min penna på hugget
den kan inte hålla tyst
är sprängfylld av ilska
och måste frigöra sitt innehåll
innan den spricker och går sönder




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-06 22:11



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-03-13

  Nolltillhundra
Wow!
2014-03-11

  Bibbi VIP
Så väl att någon reagerar sunt.
2014-03-07

    Anna Sefyrin Höijer
Pennan erbjuder bra och gratis terapi :) Skriv bara, skriv!
2014-03-06

  Angel of love
Härligt ut med det bara :)
2014-03-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP